De Instructeur

Wietse van der Klip: ‘Een heer in het verkeer!’

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de grafische industrie heb ik mij laten omscholen tot rijschoolhouder. Van jongs af aan ben ik al hobbymatig bezig met auto’s en in de drukkerij vond ik het leuk om jongeren op te leiden tot een goed vakman. Dit bracht me op het idee om auto’s en opleiden te combineren en te kiezen voor het vak rijschoolhouder. Een vak dat precies bij mij past!

Als instructeur ben ik open en rustig. Op vorderingsstaten kun je zelf zien hoever je met de opleiding bent en als het tijdens het rijden een keer wat minder goed gaat, dan blijf ik geduldig en doe ik zoveel mogelijk mijn best om je gemotiveerd te houden.

De theorielessen vinden plaats aan de Westerd 13. Daar geef ik je niet alleen examentraining, maar wil ik je ook verkeerslessen in veiligheid meegeven zodat je straks vol vertrouwen de weg op kunt.

Ik richt mij niet alleen op het geven van rijlessen aan jongeren. Voor hen die al in het bezit zijn van het rijbewijs maar toch onzeker zijn in het verkeer, of moeite hebben met bepaalde verkeerssituaties, geef ik opfrislessen. Tevens verzorg ik lessen in het Engels voor expats die graag hun Nederlandse rijbewijs willen halen.